6 thoughts on “FLASHBACK FRIDAY

 1. Hej Alexandra,
  en liten fråga

  Skulle du hellre vilja bo i en ¨rikare¨ eller ¨finare¨ del av Stockholm, då du väldigt ofta hänger vid strandvägen och andra ansedda fina adresser på Östermalm + saltis som du inte har en koppling till egentligen? Tänker jämt på det när jag ibland tittar på din You Tube. Märker sånt genom att du skriver att du vill gå på manilla och skriver mycket om sakerna som tillhör de kretsarna. Du verkar som en toppen bra glad tjej som brinner för dina intressen annars, men jag bor själv vid djurgårdsbron varannan vecka så det känns lite konstigt.

  Är bara jätte intresserad av hur det kommer sig? 🙂 <3

  1. Hej Anna, tack för din fråga!

   Jag befinner mig ofta på ställena som du nämde, därför att jag tycker om kultur, vacker arkitektur och fina landskap (som Saltsjöbaden). Jag kanske fått detta i generna eftersom att mina föräldrar kommer från den vackraste staden i världen St. Petersburg och jag saknar det väldigt mycket.

   Är det så att vi vill fika, åker vi till de finaste ställena i Stockholm. Brukar du förresten fika i Rinkeby?

   1. Om jag hade bott i Rinkeby hade jag fikat där såklart 🙂 Nu bor jag i stan så fikar därför ofta vid karlaplan och djurgårdsbron. Jag fick bara känslan i dina videos av att du ¨hängde¨ runt dessa områden varje helg, av ingen anledning eftersom du inte bor där. Hoppas du inte tar illa upp vid min frågeställning för det är inte vart jag vill komma med detta. Utan du kanske förstår att det känns annorlunda för någon som bor där när de tittar på din youtube. Det kanske är jättevanligt att hänga vid strandvägen om man inte bor där, I don’t know. Det ända jag upplever är bara väldigt mycket turister på börjar av strandvägen, då jag ofta blir stannad när jag går hem. Inte att många stockholms bor.

    Ha en bra dag <3

    1. Om du undrar vad jag har för koppling till dessa områden, så måste jag faktiskt erkänna att min mammas jobb ligger på Östermalm.

 2. Förstår fortfarande inte…. 🙂 Hon jobbar väll inte på helgerna, men får bara känsla av att du försöker komma in i dessa kretsar, som att du också vill gå på manilla till exempel. Blir bara så himla intresserad över hur du tänker. (Och med kopplingen tänkte jag mer på om du har kompisar som bor där och du är hemma hos de. Inte om en mamma jobbar vid östermalm, det spelar ju ingen roll vart hon jobbar på vardagarna. Jag hänger inte vid min pappas jobb på helgerna, där jag inte bor.)

  Väldigt väldigt intressant diskussion tycket jag! 🙂 🙂 Hoppaaaaaas att du inte blir sårat, utan jag frågesättet bara vissa beteenden som jag blir förundrad av. <3 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *