JAPAN & JANTELAGEN

SAMSUNG CSC

Good evening darlings! Idag har varit en vanlig skoldag för min del; hade matematik, arts, svenska, ekonomi och franska. Inget speciellt egentligen…Imorgon ska dock bli en rolig dag! Jag och mamma ska ha photoshoot i Kungsträdgården runt klockan åtta och sedan ska mamma iväg till jobbet och jag ska möta upp franskagruppen i just Kungsan, för vi ska filma en video när vi typ springer runt i Stockholm! Det är till vår lilla “Eurovision” för franska utbyteselever som kommer hit i maj från Grenoble. Ska bli så sjukt kul!

Har förresten lärt mig ett nytt uttryck idag, den s.k. jantelagen. Hade ingen aning om den oskrivna regeln tidigare. Kanske borde fundera på det? Haha NOT!!

Dessutom har jag fått en obsession med Japan…Vill såå gärna besöka Tokyo! Beror antagligen på att jag tittade på avsnittet Lost in Translation i TheCity där Olivia Palermo besöker staden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *