THROWING IT BACK TO FW

DSCN0635

DSCN0641

DSCN0573

DSCN0639

DSCN0641

ii

Kör en lite throwback till Stockholm Fashion Week i brist på bilder och events när skolan tar över. Ida Sjöstedt var verkligen något speciellt, showen var förtrollande. Ser fram emot hennes vårkollektion (ja, säsongerna är ju lite omvända in fashion world hehe). Ett stort plus är också att Ida är enastående snäll och trevlig, uppskattas alltid!!

A little throwback to Stockholm Fashion Week in lack of images and events when school takes over. Ida Sjöstedt was really something special, the show was enchanting. Looking forward to her spring collection (yes, the seasons are a bit reversed in the fashion world hehe). A big plus is that Ida is awfully kind and nice, always appreciated!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *