FEELING REFRESHED

20151222_175059

Bonsoir mes amis! Nu när lovet börjar gå mot sitt slut har jag lite mer koll på veckodagarna hehe…lördag idag alltså! Jag har haft en otroligt lugn och produktiv dag. Filmade och lade upp ännu en video idag, det har kommit upp en nästan varje dag nu under lovet, kolla in dem HÄR!!

Det som jag lagt ner mest tid på idag är träning, vilket jag är överlycklig för! Började med en halvtimmes kondition imorse, sedan Ballet Beautiful för alla kroppens muskelgrupper vilket tog cirka 50 minuter. Sedan var jag och mamma i affären och köpte gott till middagens efterrätt, som jag faktiskt gjorde själv! Så hela familjen åt middag och sedan blev det min efterrätt; banan med smält choklad! Otroligt gott och enkelt.

Någon timme efter maten kände jag att jag hade lite ont i ryggen, vilket nog beror på alla timmar jag spenderat för att blogga och redigera videor. Därför bestämde mig för att börja med yoga, vilket faktiskt funkade!! Körde också pilates för ryggen i cirka 5 minuter. Avslutade även med en massage, och nu är ryggen i schack. Lade även ner extra tid på min hudvårdsrutin idag, då jag skrubbade ansiktet lite lätt, använde en toner för att balansera hudens pH-värde (behöver egentligen inte det men det känns fräscht…) och avslutade med en bebiskräm som innehåller aloe vera. Nu känner jag mig überfräsch hahaha! Detta var alltså min dag i detalj, hope you enjoyed xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *