HARD WORK

ysly

Weekend. It sounds quite marvelous, doesn’t it? Dear God vad hårt jag har jobbat denna vecka! Eller det gör jag i och för sig varje vecka. Vi har haft en enorm mängd mer läxförhör och inlämningsuppgifter och som vanligt vill ju jag självklart få toppbetyg i allt så satsade hårt. De flesta har ju bara skolan och möjligtvis någon fritidsaktivitet, men jag har gjort valet att blogga, filma videor, få toppbetyg i allt och även träna för att se så bra ut som möjligt. Det är extremt tufft, men jag tål ingenting annat än framgång. Jag gör allt vad jag kan för att nå allting, och i de flesta fall så lyckas jag.

Min klass ska iväg på prao snart och jag satsade direkt mot toppen. Jag mailade några assistenter, som sa att man måste ha tagit studenten, ha fyllt 18 och måste praktisera under en längre period än en vecka osv. Så jag hittade chefens personliga mobilnummer (creep xD lolz) och ringde henne. Fick samma svar från henne, ja, men det var värt det ändå. Min poäng är i alla fall att om ni vill någonting, gör allt ni bara kan för det, fokusera på ert mål och det kommer att inträffa. Sweet dreams, xx Alexandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *