FEBRUARY

2015212133131401050703_sbig (1)

Som jag skrev i inlägget tidigare så tittade jag igenom mitt arkiv från förra året och såga att februari förra året var lika grå och regnig. Gillar verkligen inte vintern, speciellt när det regnar. Men trots vädret  har jag ändå haft så sjukt kul de senaste veckorna, som Fashion Week, massa events osv. Även en hel termin kvar i skolan, men det är väl bara att bita ihop och kämpa! Längtar så sjukt mycket utomlands, även fast det bara gått några veckor sen sist. Just nu är mina toppresemål alperna eller Paris, skulle ju dit i november men vi alla minns ju vilken tragedi som inträffade…

Nu ska jag fortsätta öva till läxförhöret om hjärn-och nervsystemet och får hoppas på att mamma har någon resa inplanerad, you never know! Bisous bisous ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *