Q&A

Hej Alexandra! Älskar din blogg verkligen, galet bra klädsstil alltså! Skulle du kunna göra fler outfit inlägg? Du kommer gå långt, I just know it! Kram

Hej! Tack så mycket, blir jätteglad! Självklart kan jag det, kram ♥

Vilken färg på rosor gillar du mest?

Haha vilken rolig fråga, älskar mest vita och ljusrosa rosor!

2015830122193901050703_sbig

Hej fina Alexandra! Jag undrar hur många meritpoäng du har och hur du uppnår de fantastiska betyg du har, du verkar vara en stjärna i skolan! Jag önskar dig all lycka i framtiden med ditt modellande. Jag tror på dig. Kram

Hej finis! Jag har just nu 295 poäng, men brukar alltid få lägre på höstterminen då lärarna vill att man ska kämpa hårdare till nästa termin. Jag satsar otroligt mycket på skolan, för även om jag kanske inte kommer behöva all kunskap i mitt framtida yrke så är det ändå viktigt att veta hur världen fungerar. Jag tar modellyrket som exempel. Man tror att en modell inte behöver kunskap, men om man tänker efter är det ju ändå viktigt. Geografi t.ex; modeller reser ju ständigt så detta ämne är ju viktigt att känna till. Biologi är ett annat exempel; inom modellyrket är det extra viktigt att ta hand om sig själv och äta rätt, träna osv vilket är det man lär sig på biologilektionerna! Så man kan säga att detta är min filosofi när det gäller skolan och jag satsar ju på att bli chefredaktör på Vogue när jag är för gammal för att modella så… Men jag antar att det handlar om motivation och att ha sina mål, sedan är det bara att kämpa! Tack så mycket, kram! ♥

Känner du Chloé Schuterman?

Jag har träffat henne några gånger på events och Fashion Week, men skulle inte påstå att jag “känner” henne haha!

30012016-AdidasStellaSport-HermanCaroan-034490609

Har följt din blogg ett tag och är verkligen superglad för din skull att det börjar gå så bra!! Du förtjänar det verkligen för all tid du har lagt ner, din blogg är grym! Vilka är dina bästa bloggtips för att få en större blogg / få fler aktiva läsare? Och kan inte du ha en frågestund? Kram!

Tack så himla mycket!! Mina bästa tips är helt enkelt att lägga ner mycket tid på sin blogg och skriva bra och intressanta inlägg samt ta fina bilder, för det är just dem som gör bloggen! Självklart kan jag ha en frågestund, ställ frågor i kommentarsfältet under vilket inlägg som helst! Kram ♥

 

One thought on “Q&A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *