YOU ASKED, I ANSWERED.

Hej fina Alexandra! Jag undrar hur många meritpoäng du har och hur du uppnår de fantastiska betyg du har, du verkar vara en stjärna i skolan!  Jag önskar dig all lycka i framtiden med ditt modellande. Jag tror på dig. Kram

Hej! Jag har just nu 295 i meritvärde, men jag brukar alltid få lägre på höstterminen då lärare gärna är “snåla” med betygen för att eleven ska kämpa hårdare till nästa termin (i min skola är det så i alla fall) så lär väl få högre på våren. Jag gör bokstavligen allt jag kan för att uppnå 8 av 8 på prov, studerar ärligt talat för mycket till vissa prov. Men jag lyssnar på lektionerna, antecknar och försöker använda alla ATL-metoder (s.k. approaches to learning, alltså studietekniker) för att minnas information bättre. Sedan är det viktigt att gå i till provsalen med högt självförtroende och tänka “detta kommer att gå fantastiskt”.

Tack så jättemycket, blir väldigt glad!! Kram på dig ♥

Hej Alexandra! Älskar din blogg verkligen, galet bra klädsstil alltså! Skulle du kunna göra fler outfit inlägg? Du kommer gå långt, I just know it! Kram

Hej! Tack så mycket, blir otroligt glad, verkligen!! Självklart, får min nya kamera i mitten på nästa vecka så räkna med en del outfits då. Tack igen, kram ♥

tumblr_mgzlmytvvg1s1z5m6o1_500_510acd1de087c376edd6833a_532d681e9606ee27fca7e412

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *