THE LUCK IS ON MY SIDE

SAMSUNG CSC

 

Jag är så glad!! Lyckan är verkligen på min sida idag!

Fredagar nuförtiden är meningslösa för mig då jag ändå jobbar bort dem med att filma videos och blogga men det är kul! Idag i skolan hade jag på mig en extra snygg outfit vilket ledde till en del taskiga kommentarer från haterz men blir ärligt talat bara glad! Jag höll en presentation på science idag som jag fick högsta betyg på, trots att vissa försökte förstöra den lol. Med så mycket slit under de senaste veckorna börjar resultaten visa sig på Schoolsoft som gör mig otroligt glada.

Fick även en del glädjande mail idag så ska sitta och besvara dem en stund nu. Checklistan för idag är: filma två/tre videor till min kanal, redigera dem, organisera om garderoben inför vintern, träna kondition i 40 min och köra ben + magövningar. Ett år kvar tills jag får vara med på Fashion Week 2017 så det gäller att börja stärka musklerna redan nu. Ha en bra fredag, puss darlings! ♥♥

One thought on “THE LUCK IS ON MY SIDE

  1. Vad roligt att det gick bra med din redovisning! Strunta i dom där som försöker förstöra för dig, dom är bara avundsjuka på dig. Fortsätt gå rakryggad med huvudet högt. Det önskar jag att jag hade gjort när jag blev utsatt för exakt samma sak. Kramar till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *