SUNNY THURSDAY

 Loving Sthlm at the moment!! Inte ofta man hör det från Alexandra nej… I går satte jag på alarmet för att inte vakna klockan ett som hände dagen innan heh, så gick upp klockan 11. Vi åt frukost och sedan så åkte mamma till jobbet och jag bestämde mig för att stanna hemma och filma en video, har ni sett den? Klicka hääär!

Runt klockan fyra besämde jag mig för att åka en snabbis till mammas jobb för att hon skulle kunna ta några outfitbilder på mig och filma till min lookbook. Vi promenerade sedan i solen på skeppsbron. När vi kom hem åt vi middag och sedan gick jag till affären och köpte jordgubbar + mörkchocklad. Nice dag! Imorgon är sista dagen på lovet för mig kan man säga, då jag måste lära mig allt om franska revolutionen och amerikanska frihetskriget under helgen för jag har prov måndag. Kyss <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *