SOMMARLOV

1050703_201481820223622_sbig1050703_201481820223840_sbig

Igår fick jag sommarlov. Hur sjukt?? Heeelt alltså minns när det var januari och man längtade såå men nu, juni?? Jaha. Hahaha nej men sjukt glad är jag. Jag förberedde mig inför konserten vår skola skulle ha i runt 3 timmar (utan överdrift) och vi skulle träffas i klassrummet halv två och köra Jeopardy mot våran parallellklass och vi förlorade…

Själva konserten började klockan tre och efter det följde jag med till min mammas jobb och på vägen dit tog jag massa selfieeess i bilden och det var några killar i bilden bredvid våran som ville vara med i bakgrunden HAHAHA..

På mammas jobb hade en frisör med sig sin hund, som en miniversion av Marutaro som sprang fram till mig och mamma så fort vi kom in och jag dog nästan för den var så otroligt söt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *